Varför Botox?

Botox är framtaget för att mjuka upp din spända muskulatur och för att fylla ut och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet. Botoxinjicering används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan även användas för behandling av exempelvis problem med svettningar på olika områden av kroppen. Botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, osynliggöra argrynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Det finns många muskler i ansiktet och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna. Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.
Botox är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är bra mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän www.gotaklinik.se.2017 - Sandra Reiches Blogg

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna.
Bland utbudet har du möjlighet att behandla botox panna, botox argrynka eller botox kämuskler för att nämna förslag på områdena som går att behandla.
Fullständigt pris ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken botox behandling som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox procedur

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att förklara steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox förut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?” Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.